Afbeelding
VRT-Jan Opdekamp

‘Nuff Said

donderdag 2 mei 2024 19:30 tot 20:30

‘Nuff Said zorgt voor vers podiumplezier. Van comedy en hiphop tot jazz en spoken word. No nonsens, global en local. Het concept werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 16 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Leuven, Rotterdam en Amsterdam.

Het concept werd groot in Antwerpen en vertakte de afgelopen 16 jaar naar podia in Genk, Turnhout, Leuven, Rotterdam en Amsterdam. Daveson Ignatia is jullie host van de avond. Aight! Who’s in!?

Line-up

Wim Helsen (BE) won met zijn eerste voorstelling ‘Heden Soup!’ meteen de prijs voor meest beloftevolle cabaretier. Met zijn volgende shows deed hij het nog beter en won hij tweemaal de Poelifinario: de hoogste eer binnen het Nederlandse en Vlaamse cabaret. Wim heeft een feilloze komische timing, maar de gevoelens en situaties die hij oproept zijn vaak ook pijnlijk en gênant.

Dynasty (VS) is een in Queens geboren hip hop/soul artiest met een internationale reputatie en een onwrikbare toewijding om haar dromen te volgen. Geïnspireerd door gruizige geluiden uit het noorden en de avonturen van het leven, laat Dynasty al jaren tracks en podia knallen en werkt ze samen met zwaargewichten uit de industrie zoals DJ Premier, Talib Kweli, Skyzoo, Rapper Big Pooh en Apollo Brown. Haar rauwe talent en haar teksten met het hart op de tong leverden haar de bijnaam ‘spit queen’ op van DJ Premier zelf. 

Meer informatie en kaartverkoop: www.theaterzuidplein.nl

Locatie